Sandalinos applicatie
078 - 6737153|CONTACT|DEALER LOGIN

Sandalinos applicatie

Voor het samenstellen, beheren en bestellen van alle Sandalinos orders bieden wij al onze klanten een moderne gratis software applicatie. Als het design klaar is en alle gegevens aanwezig zijn kunnen deze via internet verzonden worden naar onze productie locatie.


Voordelen Sandalinos Applicatie

Steunzolen

Sinds kort is het ook mogelijk om via de Sandalinos applicatie steunzolen te laten produceren. Hiervoor zal in uw eigen dealer omgeving een apart orderformulier te vinden zijn. Uiteraard worden ook deze steunzolen en inlegzolen geproduceerd uit alleen de beste kwaliteit materialen waar PLHW om bekend staat.

Lees meer over Steunzolen

Supplementen

Naast steunzolen is het met de gratis Sandalinos Applicatie binnenkort ook mogelijk om Orthopedische supplementen samen te stellen, te beheren en te bestellen. Als het design klaar is en alle gegevens aanwezig kunnen deze via internet verzonden worden naar onze productie locatie.

Lees meer over Supplementen

Productie formulier

Speciaal voor onze klanten heeft PLHW een online productie formulier ontwikkeld. Dit productie formulier is speciaal ontwikkeld voor u als voetspecialist voor het aanleveren van de orders. Na het installeren van de online tool maakt u via een snelkoppeling eenvoudig contact met de landelijke server. Hierna kunt u direct orders aanmaken en scans en/of 3D modellen uploaden.