Orthopedische supplementen
078 - 6737153|CONTACT|DEALER LOGIN

Supplementen

Door de jarenlange ervaring binnen de Podologie, Podotherapie en Orthopedische schoentechniek is PLHW in staat meer te bieden dan alleen het vervaardigen van steun- of inlegzolen. Het is bij PLHW namelijk ook mogelijk om orthopedische supplementen op maat te laten frezen.


Lees meer over Supplementen

Kwaliteit

PLHW werkt voor ieder product met alleen hoogwaardige materialen. PLHW blijft op het gebied van materialen ook altijd actief zoeken naar unieke combinaties en kwaliteit. Door samen te werken met verschillende leveranciers is PLHW in staat om ook aan specifieke wensen te kunnen voldoen.

 Materiaal

Voor het vervaardigen van supplementen werkt PLHW voornamelijk met EVA en Microkurk. Indien u andere specifieke wensen heeft met betrekking tot de materiaalkeuze is dit altijd bespreekbaar. PLHW zorgt ervoor dat het door u gekozen materiaal getest is en er wordt gekeken of uw materiaalkeuze technisch mogelijk is.

 Materiaal

STL-file

Elke order wordt vervaardigd naar aanleiding van een aangeleverde STL-file van de leest. Het eenvoudige online order formulier van PLHW zorgt er voor dat u als Podoloog, Podotherapeut of Orthopedisch schoenmaker snel en gemakkelijk orders kan doorzenden naar PLHW.