Meer tijd en aandacht voor uw praktijk!
078 - 6737153|CONTACT|DEALER LOGIN

Productie

Wilt u als voetspecialist graag meer tijd en aandacht besteden aan uw klanten en u niet druk hoeven de maken over de productie van uw steunzolen, supplementen en sandalen? Podolab Hoeksche Waard is al vele jaren actief als producent van diverse steun- en inlegzolen binnen de Podologie, Podotherapie en Orthopedische schoentechniek.


Lees hier meer over Productie
 • Steunzolen

  Steunzolen

  Alleen frezen
  Frezen en afwerken
  Modelleren en frezen
  Modelleren, frezen en afwerken
  Prefab

 • Supplementen

  Supplementen

  Alleen frezen
  Modelleren en frezen

 • Sandalen

  Sandalen

  Sandalinos custom made

Kwaliteit

PLHW blijft continue streven naar de hoogste kwaliteit. De laatste jaren is er een kwaliteitsniveau ontstaan waar zowel wij, als de klanten, zeer tevreden mee zijn. Voor de juiste productie van steunzolen, supplementen en sandalen zijn wij natuurlijk afhankelijk van de scans die u als Podoloog, Podotherapeut, Orthopedisch schoenmaker of Pedicure naar ons toestuurt. Hiervoor hebben wij bij PLHW verschillende scansystemen in ons assortiment.

Scansystemen

Materialen

Podolab Hoeksche Waard kiest alleen voor de beste kwaliteit en werkt daarom al jaren met alleen hoogwaardige materialen. Op het gebied van productie materialen blijven wij bij PLHW dan ook altijd actief zoeken naar de beste combinaties en kwaliteit. PLHW werkt samen met verschillende leveranciers en is hierdoor in staat om voor iedere voetspecialist aan verschillende specifieke wensen te kunnen voldoen.

Materialen

Productie formulier

Voor onze klanten stelt Podolab Hoeksche Waard een online software applicatie ter beschikking (basispakket). Deze software is speciaal ontwikkeld voor u als voetspecialist voor het aanleveren van de orders van de steunzolen, supplementen en sandalen. Na het installeren van de online tool op uw computer kunt u eenvoudig direct aan de slag.