ESD Productie - Bata Industrials
078 - 6737153|CONTACT|DEALER LOGIN

Bata Industrials

Volgens de nieuwe Europese en ISO 20345:2011 normeringen is het niet meer toegestaan steunzolen te leveren voor in veiligheidsschoenen welke zijn vervaardigd van eigen materialen. PLHW heeft in samenwerking met Bata Industrials een speciale afdek ontwikkeld welke in combinatie met uw maatsteunzool een gecertificeerde oplossing biedt aan al uw klanten.


Gebruikersgemak

Alle door u ingevoerde gegevens vormen samen een unieke code. Deze code dient u aan de onderzijde van de zool te vermelden. De code verwijst naar de locatie binnen uw software systeem waar alle gegevens van de klant staan genoteerd. U heeft de keuze het product zelf te fabriceren met de materialen zoals aangeboden door Bata en PLHW of dat u de productie van uw maatoplossing geheel of gedeeltelijk uitbesteed aan PLHW.

ESD Productie

PLHW heeft in samenwerking met Bata Industrials een speciale afdek ontwikkeld welke ruim aan de Europese en ISO 20345:2011 normeringen voldoet. In combinatie met uw maatsteunzool biedt dit de gecertificeerde oplossing aan al uw klanten.

De speciale afdek is verkrijgbaar in 4 maten waarmee u iedere maat steunzool kunt bekleden. De dekjes zijn voorzien van een duidelijke maatverdeling aan de onderzijde van de zool zodat u weet tot hoe ver u uw eigen maatoplossing mag verlijmen en rondom welke aftekenlijn u het dekje kunt afknippen om een goed passende oplossing te bieden aan uw klanten.

Software

Samen met Bata Industrials heeft PLHW een eigen software systeem ontwikkeld voor het registeren en certificeren van uw steunzolen. Binnen dit systeem kunt u al uw gegevens invullen en eenvoudig beheren. Ook vind u binnen dit systeem alle nodige certificaten en de conformiteitsverklaring dat de steunzolen gemaakt zijn volgens de voorschriften in het werkprotocol.

Het software systeem is zo ontwikkeld dat u als Orthopedisch schoenmaker, Register Podoloog en Podotherapeut uw volledige therapie plan en de opbouw van uw product kunt aangeven.

Wordt ook certified dealer van Bata Adapt !

Wilt u zich eenvoudig en snel registreren als certified dealer van bata adapt ?
Klik op de onderstaande link, doorloop beide stappen en uw registratie is compleet.

Start Registreren