Steunzolen
078 - 6737153|CONTACT|DEALER LOGIN

Steunzolen

Iedere Podoloog, Podotherapeut, Orthopeed of Pedicure is altijd op zoek naar de beste kwaliteit voor zijn of haar klanten. Door de productie van uw steunzolen als voetspecialist uit te besteden heeft u meer tijd en aandacht voor uw patiënten.

Naast het handmatig vervaardigen van steun- en inlegzolen is tegenwoordig de digitale zoolproductie niet meer weg te denken.

Steunzolen

Afwerkingsniveaus

Alleen frezen

Voor u de meest goedkoopste manier. U kunt de te frezen modellen zelf aanleveren via de online tool en hierbij kunt u zelf aangeven in welk materiaal u de steunzolen gefreesd wenst te hebben. Als u de steunzolen retour heeft ontvangen kunt u deze zelf verder afwerken. 

Frezen en afwerken

Bij frezen en afwerken bent u als volledig regisseur over uw eigen product. U beschikt zelf over de benodigde software voor het modelleren. PLHW verzorgt voor u het frezen en afwerken van de steunzolen in het aangegeven model. U ontvangt de zolen na 8 tot 10 dagen retour.

Prefab

Indien u ervoor kiest om steunzolen of inlegzolen door PLHW te laten produceren, kunt u ook kiezen voor Prefab zolen. U kunt hier kiezen uit een model uit onze database of uw eigen model laten ontwikkelen. Vraag hierover naar de mogelijkheden.

Modelleren en frezen

Indien u niet beschikt over CAD software voor het intekenen van uw modellen kunnen wij bij PLHW deze zorg voor u overnemen. U kunt de scan met een vast formaat via de online tool aan ons aanleveren, indien gewenst ingetekend. 

Modelleren, frezen en afwerken

Bij modelleren, frezen en afwerken laat u alle podotechnische werkzaamheden door PLHW waarnemen. Hierdoor kunt u zich volledig richten op uw praktijk en de zorg voor uw patiënten. Bij deze variatie van afwerking hoeft u de zolen alleen aan te leveren via onze online tool. Na 8 tot 10 dagen ontvangt u de steunzolen retour in een mooie presentatie verpakking om aan uw patiënten mee te geven.

Digitale productie van steunzolen

Door ervoor te kiezen steunzolen of inlegzolen digitaal te laten frezen bent u als klant van PLHW verzekerd van een constante kwaliteit. Een groot voordeel van digitale productie van steunzolen is dat ieder model zool tot op de millimeter nauwkeurig reproduceerbaar is. Een papieren archief is verleden tijd en u bepaalt als voetspecialist zelf de afwerking van de steunzolen of inlegzolen