Sandalinos sandalen
078 - 6737153|CONTACT|DEALER LOGIN

Sandalinos

Sandalinos is PLHW’s eigen merk. Sandalinos sandalen zijn speciaal voor u als Podoloog of Podotherapeut ontwikkeld voor uw klanten. De sandalen van Sandalinos zijn een perfecte aanvulling op het therapieplan voor in de zomer.


Sandalinos Applicatie
  • Sandalinos Custom Made

    Sandalinos Custom Made

  • Sandalinos Standaard

    Sandalinos Standaard

Uw therapieplan

Naast de productie van Sandalinos heeft PLHW ook het gehele design, de ontwikkeling, de modellen en software in eigen beheer. PLHW werkt hiervoor samen met een breed netwerk aan voetspecialisten. De visie van Sandalinos is om moderne sandalen te produceren met een ongekend loopcomfort en volledig aangepast aan het therapieplan van u als voetspecialist. Sandalinos sandalen zijn voor elke klant welke moeite heeft een passende en moderne sandaal te vinden.

Ons merk

Het principe van Sandalinos sandalen is erg simpel: het therapieplan van uw cliënt wordt overgenomen in het vervaardigen van de sandaal. Het bestaande voetbed wordt echter te dik gefreesd waardoor deze niet meer in een schoen past, in plaats daarvan wordt er een sandaal omheen gemaakt. Op de sandalen van Sandalinos kunnen uw cliënten dus de hele zomer lang, de gehele dag lopen zonder het therapieplan te verstoren. 

Dealer worden?

Heeft u interesse om dealer te worden van Sandalinos sandalen dan kunt u een mail sturen naar info@plhw.nl ten name van Marco de Rooij. Als onderwerp kunt u vermelden: Dealer Sandalinos.