Gebruiksgemak

met zelf ontwikkelde software

Software


Met ons enthousiaste team van gespecialiseerde ontwikkelaars hebben wij diverse gebruiksvriendelijke en innovatieve software applicaties ontwikkeld welke u helpen om zo efficient mogelijk te kunnen werken.

CloudCad


CloudCad is de geavanceerde en gebruiksvriendelijke CadCam software waarmee u kunt intekenen.

Door ons team van ontwikkelaars hebben wij CloudCad gemaakt om de complexiteit van modelleren te combineren met onze productie systemen. Hierdoor levert kunt u zelf controle houden over het CadCam proces via de workflow die u gewend bent.

CloudCad is een plugin voor Rhino3D en is modulair opgezet zodat u de software exact kan afstellen op uw wensen.

  • Gebruik onze uitgebreide bibliotheek met standaard elementen of gebruik uw eigen bibliotheek.
  • Heeft een koppeling met lab.PLHW waardoor u efficienter kan werken.
  • U werkt lokaal met de snelheid van uw systeem maar met de flexibiliteit van online updates.

cloudcad.nl

lab.PLHW


lab.PLHW is onze productie software. In deze omgeving kunt u een dossier van de klant bijhouden. Dit kan met de NAW gegevens of geanonimiseerd.

Afhankelijk van het product doorloopt u een aantal stappen om snel en eenvoudig een bestelling samen te stellen. Nadat u tevreden bent plaatst u de bestelling. Wij controleren alle gegevens en indien alles in orde is gaan wij voor u aan de slag.

  • U kunt de status van uw uitbestede productie volledig monitoren.
  • Geïntegreerd met onze 2D- en/of 3D hardware.
  • Geïntegreerd met onze CloudCad voor het zelf modelleren van steunzolen.
  • Koppelingen met oa. podonet.nl en podozorg.nl

lab.plhw.nl

Mijn PLHW


mijn.PLHW is de nieuwste ontwikkeling van PLHW. Met deze software heeft u een geheel eigen webshop voor het aanbieden van de sandalen van Sandalinos®. U bepaald zelf uw collectie, welke modellen u wel en welke u niet wilt aanbieden. Laat uw klanten online sandalen samenstellen, bestellen en indien gewenst direct met u afrekenen.

mijn.PLHW is een geabonneerde webshop functie waarmee de behandelaar toegang tot een bredere collectie heeft. Gebruikers van de webshop functie genieten van een korting van 3% op alle sandalen.

Klanten kunt u verwijzen naar deze omgeving zodat men zelf een sandaal kan samenstellen en (na)bestellen. Bestellingen komen automatisch terecht in het overzicht van aankopen in lab.PLHW.

mijn.plhw.nl

Maak eenvoudig uw eigen webwinkel en bied producten tegen uw eigen prijzen aan. Consumenten zien onze producten in uw winkel!

U heeft controle over welke producten u tegen welke prijs aanbied via een eenvoudige interface.

Bestellingen komen automatisch binnen in lab.PLHW. U controlleert en accordeert voordat wij voor u gaan produceren.